Skip to main content

Doktor tampan letak jawatan, ke mana selepas ini?

Masih ingat lagi anda dengan jejaka muda berbadan sasa yang melanjutkan pelajaran di luar negara dalam bidang kedoktoran?

Jika sebelum ini ramai yang berpeluang untuk berjumpa Dr muda kacak ini di sebuah hospital namun berita baik kali ini akan buat anda lagi tertanya ke mana pula hala tuju Dr Say Shazril selepas ini?
Baca: Nicole Kidman cium aktor tampan depan suami sebagai tanda tahniah!

Berikutan Dr Say Shazril atau nama penuhnya Shazril Shaharuddin, 29, telah mengambil keputusan untuk meletakkan jawatan di sektor kerajaan dan mahu memberikan sepenuh tumpuan diluar zon keselesaannya.
Coretnya menerusi media sosial;
Topik : Goodbye Government
.
Setelah berfikir dengan mendalam, berbincang dgn ibu bapa & isteri tersayang serta komen2 anda semua yg sungguh positif & memberangsangkan, sy telah membuat keputusan untuk meletakkan jawatan sebagai doktor di sektor kerajaan.
.
Mase untuk hidup out of my comfort zone & go deeper into my passion which is health & fitness. Rezeki Allah itu luas InsyaAllah sesiape sahaje boleh berjaya. Agak nervous for this huge decision but i think its for the best. Doakan sy berjaya peeps. Skang ade masa lebih nk luangkan tuk korang sume yasss!
Selamat maju jaya Dr.

#FB Dr Shazril

Comments