Skip to main content

Saharul Ridzwan Jagakan Dia Buat Shiha Zikir


Sedang enak melayari Instagram, Sensation2u terhenti pada sekeping foto yang dimuat naik oleh aktor tampan, Saharul Ridzwan. Menarik perhatian dan meneliti sebaik-baiknya.

Ada kapsyen tertulis:

Pertama kali shoot music video. #Jagakandia by Shiha Zikir
Oh! muzik video rupanya. Suspen!

Pada masa yang sama ramai peminat SR dan Shiha Zikir kini menghujani ruang komen masing-masing kerana tidak sabar untuk menantikan single terbaru Shiha Zikir.

Baca: Idayu dapat 'Standing Ovation'

Jom kita intai teaser yang dimuat naik oleh Shiha.

A post shared by Shiha Zikir D'Academy Asia🇲🇾🇮🇩 (@shihazikir) on



#Instagram SR, Shiha Zikir, URTV (YouTube)

Comments

  1. Shiha ni semangatnya bagus..kuat bekerja untuk maju..muzik video dia juga bagus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kerja keras itu sudah dijanjikan hasilnya pasti memuaskan. Thxs Amanda Suria.

      Delete
  2. ada tengok IG Stories Saharul Ridzwan , ooo rupanya untuk shooting Muzik video. tak sabar nak tggu hasilnya nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul tu. Suka buat orang suspen kan. Thxs Rafzan Tomomi

      Delete
  3. Jarang sangat ikuti perkembangan dia. Moga2 dia menjadi artis yang sentiasa komited, berjaya dan merendah diri. 😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Semoga makbul dan diperkenankan doa yang baik2 ni. Thxs Hasif Hamsyari.

      Delete
  4. Suara Shiha memang sedap. Eh ingatkan lagu Dato' Siti. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lol... boleh pula ingat lagu Tok T ya... mungkin ada bait yang hampir sama tak hehehe. Thxs Rubydotmy

      Delete
  5. Kita tetap suka suara Shiha ni tetap power dan memukau harap2 lagunya kali ni dapat tempat dihati peminat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum pernah gagal rasanya... anyway Thxs Mahadir

      Delete
  6. Terbaik suara shiha ni. Dengan usaha yg gigih dia mampu menjadi setanding dengan penyanyi ternama. Insya Allah.

    ReplyDelete
  7. Pernah jumpa Shiha ni kat event kecil molek je orangnya merendah diri dan tak kekwat pun. Semoga terus sukses hee

    ReplyDelete
  8. dlu minat la dia tapi lepas tahu dia hisap vape terus xminat ahahahahaha

    ReplyDelete
  9. Biar lah , itu pilihan dia Ainaa, yang penting mutu persembahan terbaik. Semoga Allah beri dia kekuatan untuk berhijrah ke arah kebaikan

    ReplyDelete
  10. Tak ikut sangat perkembangan dia so x tahu pun lagu dia. Mayb lps baca entry ni sis akan dengar lagu2 dia. Moga jadi artis yg punyai bakat bukan bersandarkan rupa semata-mata.

    ReplyDelete
  11. Wow...lama da tak tengok dia berlakon..ke akk yg ketinggalan ketapi ni..jap nk skodeng ig dia

    ReplyDelete
  12. Tak sabar nak tengok video penuh! Minat gila kat SR.

    ReplyDelete
  13. Wowwwww.....!!! Kikie saja je bikin suspen.. ingatkan dorang ada apa2 tadi

    ReplyDelete

Post a Comment