Skip to main content

"Bagi lah peluang nak belajar bercinta" - Rody Kristal

SELAMAT mengikat tali pertunangan baru-baru ini Rody (Kristal) menerusi Instagram miliknya memuat naik gambar beserta kapsyen panjang lebar mendedahkan dirinya yang tidak pandai bercinta.

Dalam coretan panjang itu juga difahamkan Rody memberitahu kepada tunangnya, Niena Azman, memohon diberikan waktu untuk belajar bercinta.
BACA: (VIDEO) Hampir 5 ribu orang jadi saksi pertunangan Rody Kristal
Sweet je... nah ikuti warkah cinta Rody.
Sebab ape umur aku 31 tahun,baru aku jumpa die? Sebab dulu2 aku x pandai bercinta.. mcm bercinta tp x sampai.. org x rasa yg kite cinta kt dia.. πŸ˜…. Bab memujuk slalunya akan minta tolong kawan2.. tanya apa nak buat.. slalu gagal bab memujuk.. nak bg bunga lg x pandai.. pastu x pujuk.. biar lah nanti die ok sendiri.. tuptap2 aku x sedar sebenarnya org dah putus harapan..pintu hati dah tutup! πŸ˜…. Tunggu juga kot die nak mesej kita.. haha.. last2 di suruhnya kita beli buku mcm mana cara bercinta.. 😜. Sampai lah kenal ngan @niena_azmann tunang aku ni! Org ug byk bersabar.. tahan je.. tp die bgtau la cmne perasaan ppuan.. aku ckp la bg la peluang nak belajar bercinta.. sabar la dgn diri aku ni.. nak juga rasa gf wat surprise ari jadi.. πŸ˜‚πŸ˜‚ .. tp kenal die ari jadi aku dah lepas.. haha.. tp x sangka die wat surprise belated birthday! πŸ˜‚.. kira menjadi la.. sebab siang tu die wat aku pikir mcm2.. πŸ˜‚.. sampai lah skrg sikit2 aku dah bercinta.. dan wat keputusan utk bertunang..supaya tak terlepas!πŸ˜‚.. tp die pernah merajuk sebab aku x solat!sebab x pesan kat die.. πŸ˜….. sebab 1st die tertarik ngan aku dgn bend tulaa.. solat jgn tinggal ya..tp kadang kita alpa bila terlalu sronok bercinta! Hehe.. aku dah janji nk bimbing dia.. sama2 perbaiki diri.. manatau capai bercinta till jannah kan.. πŸ˜‚. Terima kasih syg my tunang sebab byk berkorban bersabar dgn i.. dan buat i rasa bahagia.. ‘sebenarnya byk lg cerita,tp nantilah sambung..hehe’ .❤️. #kisahkita #NADi #aku #mogakekalhinggakejannah
A post shared by official rody kristal (@rodykristal) on

Comments