Skip to main content

11 Selebriti Terkenal Pakai Anak Tudung Anti-Bau?!

Sejak kebelakangan ini penulis perasan ramai betul artis tanah air kita mengenakan anak tudung ini. Setelah disiasat, rupa-rupanya anak tudung ini canggih you all.

Manakan tidak, anak tudung canggih yang disarung artis-artis popular seperti Emma Maembong, Nabila Razali, dan juga Syatilla Melvin mempunyai keistimewaan yang memang tiada sebab kenapa tak nak pakai.
Bukankah you allsisters di luar sana akan berasa malu jikalau kepala you all mengeluarkan haruman yang boleh buat orang sebelah terasa kurang senang. Pakai dah berfesyen polis tetapi... malu lah macam itu sisters.

Menerusi dapatan kajian, penulis dapati anak tudung ini ada ciri-ciri anti-bau, so tak ada lah bau kepam bila pakai seharian bukan? Jangan bimbang soal itu lagi, hendak pula fabrik anak tudung ini selesa digunapakai.

Anak tudung canggih manggih ini turut dilengkapi cahaya infrared yang meningkatkan penghidratan dalam saluran darah, dan mampu meningkatkan tenaga dan kualiti tidur, nyenyak lah you all.

Macam iklan TV "Anda rasa saya ada masa untuk sakit kepala?" Haa sesuai sangat you all pakai tudung ini. Last but not least, buat you all yang sudah merasakan pipi dah naik dan tembam sampaikan fobia nak selfie, anak tudung canggih manggih ini boleh jadikan instant slim-kan wajah cantik you all  itu.
So, apa tunggu lagi, sisters? Miliki satu anak tudung yang power ni dengan WhatsApp +6011 2628 9950 ataupun di laman sesawang www.stailoz.com!












Comments