Skip to main content

Tak Sangka Naim Badan Macam Ni!

Walaupun pucuk muda ini namanya tidak didendandangkan lagi, namun kelibatnya menerusi iklan komersial sudah bermaharajalela. Gittew!
As Salam and Good morning guys! . Yeah! Korang dah tengok ke iklan terbaru KFC Golden Egg Crunch , Naim jadi seorang adik yang "nakal" tu kat TV ? Kalau kt TV duration dia maybe few seconds je , tapi Naim nak share full video tu kat sini sebab korang tak berpeluang tengok "ayah" Naim lagi. Sebenarnya kami keluarga bahagia, dan bila peluang dapat bersama, kami akan meraikannnya .Itu mesej yang ingin dibawa. Bagi Naim, keluarga adalah segalanya. Hargai mereka selagi masih ada! Yeahhh.. Apa komen korang untuk role Naim dalam TVC KFC ni?. KFC Golden Egg Crunch , It’s The Taste You Can’t Resist! . #Naimzamri #kfc #tvc #ootd #MensWear #malemodel #flyhigh #model #MensFashion #instafashion #instadaily #instapic #Fashion #styles #stylish #mensclothing #mensstyle #malaysia #talent #asianguy #instagood #fashioninsta #gentleman
A post shared by Naim Zamri (@naimzamri_) on
Bagi yang mengenali empunya diri, Muhammad Naim Zamri, sudah pun berjinak-jinak di lapangan seni hiburan Malaysia dengan penampilan pertamanya, iklan KFC untuk tempoh setahun. Hebat bukan?

Pun begitu, tubuh genit anak muda ini sememangnya ada sejarah hitam yang pastinya masih lagi menjadi igauan malam buat Naim, 21.
Dua daripada kiri, itu lah dia anak kelahiran Seremban, Negeri Sembilan. Sado ke tidak you all? Merecik bukan? Tapi apa sebenarnya yang berlaku, sekarang dah tak sado lagi?
BACA: Lapan Jam Kami Di Atas, Kepala Di Bawah - Umie Aida

"Tiga tahun lalu saya merupakan seorang atlet bawah 18 tahun yang mewakili Negeri Sembilan. Tetapi, disebabkan kecederaan di anggota paha kiri yang dikenali sebagai "hamstring injury", ternyata impian untuk bergelar sebagai atlet sukan badminton Malaysia musnah dengan sekelip mata. Sebab itulah badan saya mula susut hari demi hari.
"Walau bagaimanapun, ia bukanlah menjadi satu garis penamat dalam hidup saya. Ini kerana dalam hidup kita haruslah tabah untuk menempuh segala onak duri dan mencuba perkara baru yang mendatangkan faedah.
"Rupanya ada hikmah disebalik kecelakaan itu. Tahun 2018 ada sinar baru buat diri saya, daripada ajakan kawan ke casting KFC, saya akhirnya terpilih dalam ratusan peserta yang datang. Perkara ini saya ibaratkan seperti pucuk dicita ulam mendatang," katanya berseloroh.

Dengarnya Naim selepas seminggu iklan KFC itu bersiaran, sudah dapat job lagi, iklan Maggie online selama setahun juga! Slirpp rezeki adik kita ni.
Berbicara mengenai minat yang mula ketagih itu, Naim "memperjudikan" bakatnya menerusi platform lakonan.

"Untuk tahun bertuah ini, saya cuba usaha untuk dapatkan watak supporting," ujarnya ringkas.

Selain itu, di bawah ini adalah 12 perkara yang Naim cuba untuk achievement unlocked

1. I want to make my parent's dream comes true 'to Mekah'
2. I want to travel around the world.
3. I want my dream house
4. I want Range Rover for my car
5. One day i will have my own novel.
6. I do want a song for my life
7. I want to donate money to people
8. I want achievement award for my career one day
9. I want to be an actor like my idol Zac Efron
10. 10K for my followers in instagram in Mei
11. Target for 7-8 times for tvc for minumum
12. Target RM50000 for the first move

Buat you all yang nak kenal Naim, boleh follow di IG @naimzamri_ FB tak ada hehehe.

Comments