Skip to main content

Disclaimer

Sensation2u ialah portal yang mengumpulkan Berita Hiburan, viral dan gosip-gosip hangat artis dalam dan luar negara samada secara kredit mahupun menerusi sumber utama.

Nama artis/selebriti/kenamaan yang disebut dalam weblog ini adalah cadangan semata-mata & gosip tidak semestinya benar. Pembaca dinasihatkan agar membuat pertimbangan yang rasional.

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam weblog ini telah digunakan beserta kredit. Begitu juga anda yang mahu menggunakan informasi menerusi laman ini wajiblah dikredit sebagai tanda menghargai karya Sensation2u.

Sensation2u juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Admin Sensation2u tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda berfikir sebaik-baiknya terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Admin Sensation2u jugak tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak Sensation2u dan tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

Comments